Sticker Auto Steag Romania

Produs nou

Descriere Produs

Produs Fabricat in Romania

Semn imprimat pe suport autocolant vinyl

Rezistent la Exterior : DA

Durata de viata (expunere la exterior) : 3 Ani

Imagine: "Steag Romania"

Mai multe detalii

2996 Produse

2,00 lei Fără TVA

Termen Livrare: 48 - 72 ore

  • 60x40 cm
  • 5 x 7.5 cm
  • 7x11cm
  • 10x17cm
  • 30x17cm
  • 30 x 90 cm
  • 60 x 20 cm

Adauga la Favorite

Plateste in Siguranta
Plateste in Siguranta

Informatii

Materiale utilizate pentru productie :

Semnele pe care le puteti achizitiona pe ecolorat.ro sunt realizate din autocolant vinyl (material premium Made in Germany) , imprimate cu vopsea solvent (rezistente la intemperii si radiatii UV) . La cerere , pentru o protectie suplimentara, panourile se pot lamina pentru protectie la zgarieturi.  Pentru panourile cu autocolant aplicat pe placi rigide din PVC cu grosime de 1mm, 3mm ,5 mm  sau dibond de 3mm este asigurata o protectie  suplimentara pentru rezistenta la impact.

Panourile pot fi utilizate la interior dar si la exterior .

FOARTE IMPORTANT !!!

Prindere :

Semnele/panourile din Autocolant se vor aplica prin lipire la locul de afisare. Pentru lipire se va indeparta suportul din hartie de pe spatele autocolantului si se va aplica folosind o racleta din pasla si un pulverizator cu apa (pentru evitarea aparitiei bulelor la lipire).

Semnele/panourile din PVC rigid de 1mm, 3mm, 5mm sau dibond se vor prinde cu  banda dublu adeziva, cu silicon sau cu suruburi cu diblu (accesoriile de prindere nu sunt incluse).

Conform legislatiei ( H.G. nr. 971 din 26/07/2006)

Amplasare:

Panourile trebuie instalate, în principiu, la o înălţime corespunzătoare, orientate în funcţie de unghiul de vedere, ţinându-se seama de eventualele obstacole, fie la intrarea într-o zonă în cazul unui risc general, fie în imediata apropiere a unui risc determinat sau a obiectului ce trebuie semnalat, şi într-un loc bine iluminat, uşor accesibil şi vizibil. În cazul în care condiţiile de iluminare naturală sunt precare, trebuie utilizate culori fosforescente, materiale reflectorizante sau iluminare artificială, fără a aduce atingere prevederilor legislaţiei naţionale care transpun Directiva 89/654/CEE. 2.2. Panoul trebuie înlăturat când situaţia care îl justifică nu mai există

Nu ai gasit produsul cautat sau panoul/semnul/indicatorul de care ai nevoie are un alt text ? Realizam panouri personalizate cu textul sau pictograma ceruta de tine.

Notificare : Imaginile de prezentare pentru produsele ecolorat.ro sunt protejate pe site cu logo (tip watermark) ecolorat.ro. Produsele livrate sunt imprimate cu imagini la rezolutie inalta fara watermark.

Durata de viata se poate reduce daca autocolantul este supus actiunii de spalare cu spuma activa sau alte solutii active utilizate la spalarea automobilului pe care este aplicat.

Doresti si alte detalii despre acest produs? Raspundem cu placere la intrebarile tale trimise catre :

Email : info@ecolorat.ro

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Sticker Auto Steag Romania

Sticker Auto Steag Romania

Descriere Produs

Produs Fabricat in Romania

Semn imprimat pe suport autocolant vinyl

Rezistent la Exterior : DA

Durata de viata (expunere la exterior) : 3 Ani

Imagine: "Steag Romania"

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: