Termeni Legali

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de SC SMART MEDIA SRL, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: info@ecolorat.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Drepturi de Autor

In cazul produselor realizate la comanda speciala a clientului, acesta din urma este in totalitate raspunzator pentru materialele, imaginile, machetele, exemplele sau orice alt continut furnizat catre Smart Media pentru a fi imprimat pe orice suport sau pentru a personaliza orice obiect. Comanda va fi realizata conform cerintelor clientului, cazand in sarcina acestuia sa detina sau sa obtina drepturi de autor si folosinta pentru materialele furnizate pentru realizarea produselor comandate catre Smart Media.

Magazinul online ecolorat.ro este o marca comerciala a SC SMART MEDIA SRL, Lugoj, Timis, Romania.

Temei Juridic

Temeiul juridic în baza căruia se colectează datele Dvs. cu caracter personal prin intermediul cookie-urilor descrise mai sus, este art. 6 alin. 1f a Regulamentului general al UE privind protecția datelor.

Exonerare și răspundere

Atenție : utilizați acest site pe propria răspundere. Nici SC Smart Media SRL, nici eColorat.ro, nici angajații, administratorii societății, realizatorii acestui site sau alți reprezentanți ai entităților enunțate anterior precum și partenerii sau afiliații care furnizează alte produse sau servicii necesare funcționării acestui site (găzduire web, furnizori materii prime, materiale, servicii) nu sunt răspunzători pentru daune directe sau indirecte, accidentale, speciale sau orice alte daune ce decurg sau pot avea legătură în orice fel cu eColorat.ro sau cu conținutul acestui site, inclusiv dar fără a se limita la contracte, culpă, neglijență sau de orice alt fel sau natură, chiar și dacă au luat la cunoștință despre asemenea daune sau despre posibilitatea unor asemenea daune.

Legislație Aplicabilă

Aceste informații de confidențialitate, termenii și condițiile de utilizare precum și utilizarea eColorat.ro, realizarea de comenzi, realizarea și finalizarea de contracte la distanță, pe internet și finalizarea acestor contracte prin livrarea produselor comandate pe eColorat sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricaror dispute precum și tuturor disputelor ce vor aparea din prevederile termenilor de utilizare și continutul prezentat pe eColorat.ro sau vor face referire sau vor avea legătură cu acești termeni, condiții și politică de confidențialitate, în cazul disputelor în care aceste conditii de utilizare sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Informare

Atenție : navigand in continuare pe acest website oferiti  consimțământul Dvs. ca utilizator privind utilizarea functiei Smart Look, stocarea și accesarea cookie-urilor și a altor informații, precum și  in ceea ce priveste activitățile de culegere, trimitere și utilizare a datelor. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați Termenii și Condițiile de Utilizare eColorat și Politica de Confidențialitate, fără limitări, calificări sau interpretări, vă rugăm să părăsiți acest site. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor : www.anpc.gov.ro