Livrare 

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre SMART MEDIA. Termenul de livrare a produselor - prin curier (Dragon Star sau Urgent Cargus) cel tarziu in 48 de ore daca produsele exista in stocul www.ecolorat.ro, din momentul confirmarii comenzii, in zilele lucratoare  sau conform termenului de livrare comunicat clientului in cazul in care  produsele nu sunt pe stoc si  vor trebui confectionate de SMART MEDIA. In ziua de sambata si duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Aria de livrare : livrăm doar în România.

Termenul de livrare se refera la termenul in care SMART MEDIA livreaza produsele catre curier.

Pentru comenzile plasate sambata, duminica sau in alte sarbatori legale procesarea comenzilor se va face in ziua de luni sau in prima zi lucratoare dupa sarbatorile legale.

Pentru comenzile ce depasesc  299 Lei + tva, transportul este GRATUIT* in Romania in localitatile pentru care Dragon Star Curier sau Urgent Cargus nu percepe un tarif suplimentar pe kilometru, iar in cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 299 lei + tva Lei, se va percepe o taxa de expediere de 17 Lei + tva*(Dragon Star) sau 21 lei + tva*(Urgent Cargus) .


De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea www.ecolorat.ro.
 

Pentru comenzile ce depasesc 299 Lei, transportul este GRATUIT*  pe teritoriul tarii (in localitatile pentru care Dragon Star Curier  sau Urgent Cargus nu percepe un tarif suplimentar pe kilometru).

Livrarea se face prin reteaua de distributie Dragon Star Curier, in 36-72h.

Livrarea se face prin reteaua de distributie Urgent Cargus, in 24-48h.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre SC SMART MEDIA SRL.

Pentru comenzi mai mici de 299 Lei, se percepe o taxa de 17 Lei + tva* - pentru comenzile livrate prin Dragon Star.

Pentru comenzi mai mici de 299 Lei, se percepe o taxa de 21 Lei + tva* - pentru comenzile livrate prin Urgent Cargus.

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati  comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra. In acest caz cumparatorul este obligat sa faca ,,comanda de transport ,, curierului agreat.

Plata produselor comandate prin www.ecolorat.ro  se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans.

SC SMART MEDIA SRL Str. Buziasului, nr.36, Lugoj, Timis

CUI : RO17152135

Cod RC : J35/175/2005

Banca : Patria Bank RO77CARP036100115591RO02

Cont Trezorerie : RO24TREZ6235069XXX003149

Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul/curierul care efectueaza livrarea.

Exceptie: pentru livrarea in localitatile in care Dragon Star Curier si/sau Urgent Cargus nu are sedii, plata transportului (numar de km suplimentari) intra in sarcina cumparatorului. Daca sunteti intr-o asemenea situatie inainte de livrarea comenzii catre Dvs. un reprezentant ecolorat.ro va contacteaza pentru a va comunica aceasta informatie si pentru ca Dvs. sa confirmati trimiterea comenzii.

Exceptie: pentru livrarea in localitatile in care Urgent Cargus nu are sedii, plata transportului (numar de km suplimentari) intra in sarcina cumparatorului. Vezi aici lista sediilor Urgent Cargus.

Exceptie: pentru livrarea in localitatile in care Dragon Star Curier nu are sedii, plata transportului (numar de km suplimentari) intra in sarcina cumparatorului. Vezi aici lista sediilor Dragon Star.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa confirmarea primirii banilor in contul SMART MEDIA.