Sticker Decorativ Pisica - 2008

Produs nou

Descriere Produs

Sticker decorativ autocolant taiat pe contur

Aplicare pe suprafete netede : DA

Durata de viata (expunere la interior) : 2 Ani

Pictograma: "Pisica(model-2008)"

Culoare : negru

Dimensiune minima : 9 x 10 cm

Mai multe detalii

300 Produse

3,00 lei Fără TVA

Termen Livrare: 48 - 72 ore

  • 12 x 12 cm
  • 18 x 18 cm
  • 10 x 10 cm

Adauga la Favorite

Plateste in Siguranta
Plateste in Siguranta

Informatii

Materiale utilizate pentru productie :

Stickerele decorative pe care le puteti achizitiona pe ecolorat.ro sunt realizate din autocolant vinyl (material premium Made in Germany) , taiate pe contur. Pot fi aplicate pe pereti sau alte obiecte daca suprafata este neteda si fara asperitati. Este important ca suprafata sa fie curatata de praf si alte asperitati inainte de aplicare.

FOARTE IMPORTANT !!!

Decorare :

Stickerele decorative se vor aplica prin lipire la locul de afisare (perete, mobilier cu suprafete drepte, geam, caroserie auto). In general aplicarea se va face pe suprafete drepte pentru o aplicare cat mai usoara (nu incercati sa lipiti acest produs pe suprafete cu asperitati, suprafete curbe sau alte forme in relief - este posibil sa nu obtineti cel mai bun rezultat). Pentru lipire se va indeparta suportul din hartie de pe spatele autocolantului si se va aplica folosind o racleta din pasla. Apoi se va indeparta folia de transfer. Atentie - se recomanda lipirea fara apa (astfel se va evita pierderea de aderenta a adezivului).

Dimensiune : va rugam sa aveti in vedere ca dimensiunea reala a produsului poate sa difere in functie de orientarea obiectului din imagine. Am luat in calcul pentru realizarea acestui produs o suprafata de desfasurare de 10 x 10 cm! Veti avea nevoie de o suprafata disponibila de lipire de aproximativ 10 x 10 cm.

Coduri de culoare disponibile :

rosu - 001
galben - 002
verde - 003
indigo - 004
orange - 005
mov - 006
maro - 007
magenta - 008

Puteti alege acest produs in culoare standard - negru - 000 (adaugare direct in cos) sau alegand la comanda un alt cod de culoare din cele disponibile mai sus .

Spre exemplu daca doriti sa alegeti produsul in culoare verde atunci veti adauga in caseta de personalizare textul verde - 003 si veti apasa butonul Salveaza inainte de adaugarea produsului in cos.

Nu ai gasit produsul cautat sau panoul/semnul/indicatorul de care ai nevoie are un alt text ? Realizam panouri personalizate cu textul sau pictograma ceruta de tine.

Notificare : Imaginile de prezentare pentru produsele ecolorat.ro sunt protejate pe site cu logo (tip watermark) ecolorat.ro. Produsele livrate sunt imprimate sau taiate pe contur (dupa caz) cu imagini la rezolutie inalta fara watermark.

Durata de viata se poate reduce daca autocolantul este supus actiunii de spalare cu spuma activa sau alte solutii active utilizate la spalarea automobilului  sau locului unde este aplicat.

Doresti si alte detalii despre acest produs? Raspundem cu placere la intrebarile tale trimise catre :

Email : info@ecolorat.ro

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Sticker Decorativ Pisica - 2008

Sticker Decorativ Pisica - 2008

Descriere Produs

Sticker decorativ autocolant taiat pe contur

Aplicare pe suprafete netede : DA

Durata de viata (expunere la interior) : 2 Ani

Pictograma: "Pisica(model-2008)"

Culoare : negru

Dimensiune minima : 9 x 10 cm

17 alte produse in aceeasi categorie:

Personalizare

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

Text

loader

* câmpuri obligatorii