Parcare Clienti Nume Firma Companie Mareste

Parcare Clienti Nume Firma

Produs nou

Descriere Produs

Indicator de securitate de avertizare imprimat pe suport autocolant vinyl si  aplicat  pe placa PVC (de 1 mm, 3 mm, 5 mm) sau  dibond 3 mm (metalic, din aluminiu) 

Rezistent la Exterior : DA

Durata de viata (expunere la interior) : 3 Ani

Durata de viata (expunere la exterior) : 2 Ani

Mesaj: "Parcare Clienti + Nume Firma/Companie"

Mai multe detalii

1498 Produse

1,99 lei Fără TVA

Termen de livrare: 48 - 72 ore

  • 15x20cm(A5)
  • 20x30cm(A4)
  • 30x40cm(A3)
  • Autocolant
  • PVC-1mm
  • PVC-3mm
  • PVC-5mm
  • Dibond

Adauga la Favorite

Informatii

PENTRU PERSONALIZARE SEMN ADAUGA, MAI JOS , TEXT SAU LOGO COMPANIE (formate acceptate : GIF, JPG, PNG) APOI APASA BUTONUL SALVEAZA SI ADAUGA IN COS PRODUSUL!!!

Materiale utilizate pentru productie :

Semnele pe care le puteti achizitiona pe ecolorat.ro sunt realizate din autocolant vinyl (material premium Made in Germany) , imprimate cu vopsea solvent (rezistente la intemperii si radiatii UV) . La cerere , pentru o protectie suplimentara, panourile se pot lamina pentru protectie la zgarieturi.  Pentru panourile cu autocolant aplicat pe placi rigide din PVC cu grosime de 1mm, 3mm ,5 mm  sau dibond de 3mm este asigurata o protectie  suplimentara pentru rezistenta la impact.

Panourile pot fi utilizate la interior dar si la exterior .

FOARTE IMPORTANT !!!

Prindere :

Semnele/panourile din Autocolant se vor aplica prin lipire la locul de afisare. Pentru lipire se va indeparta suportul din hartie de pe spatele autocolantului si se va aplica folosind o racleta din pasla si un pulverizator cu apa (pentru evitarea aparitiei bulelor la lipire).

Semnele/panourile din PVC rigid de 1mm, 3mm, 5mm sau dibond se vor prinde cu  banda dublu adeziva, cu silicon sau cu suruburi cu diblu (accesoriile de prindere nu sunt incluse).

Nu ai gasit produsul cautat sau panoul/semnul/indicatorul de care ai nevoie are un alt text ? Realizam panouri personalizate cu textul sau pictograma ceruta de tine.

Notificare : Imaginile de prezentare pentru produsele ecolorat.ro sunt protejate pe site cu logo (tip watermark) ecolorat.ro. Produsele livrate sunt imprimate cu imagini la rezolutie inalta fara watermark.

Doresti si alte detalii despre acest produs? Raspundem cu placere la intrebarile tale trimise catre :

Email : info@ecolorat.ro

30 alte produse in aceeasi categorie:

Personalizare

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.
Formate de fisiere permise: GIF, JPG, PNG

Imagini
Text

loader

* cimpuri obligatorii